Het NCAD was op een NAMAC-beurs

De beurzen die de NAMAC al jaren organiseert in de Expo van Houten zijn – uiteraard – in de eerste plaats bedoeld voor de liefhebbers van miniatuurauto’s. Wie die wereld niet zo goed kent, kijkt zijn ogen uit op deze beurzen. Handelaren uit diverse landen bieden duizenden verschillende modellen aan van elk denkbaar motorvoertuig. En dat zes keer per jaar!

Autobrochures en dergelijke zijn er veel minder te vinden maar dat weerhield het NCAD er niet van om ook op deze beurs te ontdekken of ons aanbod kopers zou trekken. We konden tientallen geïnteresseerden (en oude bekenden) begroeten en we hebben ook best aardig verkocht. Belangrijker was misschien nog wel dat we ook in deze ‘doelgroep’ wat meer bekendheid aan het NCAD hebben kunnen geven.

Met dank aan de mensen van de Nederlandse Autorensport Vrienden (NAV) voor hun gastvrijheid en initiatief.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!