Aart Hooijmeijer

Ons bereikte het bericht dat onze gewaardeerde voormalige medewerker Aart Hooijmeijer op 26 januari is overleden, bijna 76 jaar oud.

Aart kwam bij het NCAD als vrijwilliger in, vermoedelijk, 2000 en werd in 2001 centrummanager. In die rol heeft hij tal van zaken met veel energie en voortvarendheid opgepakt en een stevig fundament gegeven. Onder zijn leiding werd ook de verhuizing van Arnhem naar Eindhoven in 2002 succesvol voorbereid en uitgevoerd (op de foto is het vrijwel volledige team van het NCAD uit die periode te zien, met Aart vooraan in het midden). In 2004 verliet Aart het NCAD en verhuisde hij naar het hoge noorden.

Het NCAD is Aart Hooijmeijer dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor ons Centrum en treurt bij zijn overlijden. We hadden hem graag dit jaar weer eens ontmoet, tijdens de viering van ons 25-jarig jubileum.

Wij wensen zijn nabestaanden sterkte toe bij het dragen van dit verlies.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!