Een geslaagde aanwezigheid op Interclassics Maastricht

Op 13 en 14 januari kon het NCAD een stand inrichten op de Classic Car Show Maastricht, ook wel bekend onder de naam Interclassics. Na twee jaar onderbreking kon deze grootse en goed bezochte beurs eindelijk weer plaatsvinden, tot vreugde van velen.

Wij waren te gast bij de FEHAC, de federatie van vele oldtimerclubs in Nederland. Dankzij de FEHAC kon het NCAD twee dagen lang tientallen bezoekers informeren over het werk dat wij doen, bijpraten met oude bekenden, en een deel van onze dubbele boeken verkopen. Ook financieel was de beurs voor ons zeker geslaagd te noemen. Wie ons gemist heeft: steeds meer van onze dubbele boeken zullen worden aangeboden in onze webshop: www.ncadshop.nl.

Speciale dank aan Jac Maurer (rechts op de foto) die ons twee dagen lang geholpen heeft op de stand. Zijn boek over de begintijd van de auto in Maastricht trok ook veel belangstelling. De eerste druk is bijna uitverkocht maar via Jac of via uitgever Leon van Dorp nog steeds te koop.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!