Rondleiding voor Conam-leden 

Op 23 december vond de eerste editie plaats van de rondleidingen door het NCAD die de komende tijd uitsluitend voor leden van de Conam gegeven zullen worden. Zeven leden werden ruim drie uur lang door centrummanager Fons Alkemade voorgelicht over het reilen en zeilen van het Centrum.

Het NCAD heeft al jaren een bijzondere band met de Conam. Dat heeft zich onder andere geuit in de schenking door de Conam van een Czur scanner aan het NCAD. Op de foto is te zien hoe de gasten een uitleg kregen bij de mogelijkheden van deze scanner door onze vrijwilliger Hans van Hoof (zittend).

Verder kregen de Conammers enige ‘schatten’ uit onze collectie te zien. Op verzoek van een van de bezoekers werd getoond wat het NCAD aan documentatie van het Engelse merk Jowett (en het bijbehorende bedrijfsautomerk Bradford) in huis heeft. Jowett-kenner Richard van Buul (staand, vierde van links) was – gelukkig – onder de indruk.

www.conam.info

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!