Jan Polman overleden

Op 3 oktober is onze oud-vrijwilliger Jan Polman op 87-jarige leeftijd overleden.

Jan was vrijwel vanaf de oprichting van het NCAD bij ons Centrum betrokken. In zekere zin lag dat ook voor de hand. Jan was zelf al sinds de jaren zestig verzamelaar van autodocumentatie, hij was lid van de Conam en de ATC en hij was docent op de HTS-Autotechniek. Die unieke school was in 1998, toen het NCAD zijn eerste documenten verwierf, net verhuisd van Apeldoorn naar Arnhem en daar was het NCAD in zijn eerste jaren gehuisvest.

Jan heeft veel meegeholpen bij het opbouwen van onze collectie en vooral ook veel meegedacht en contacten gelegd. Hij bleef belangstelling voor het NCAD tonen tot een jaar of twee geleden, toen zijn gezondheid helaas minder werd.

Wij zijn Jan Polman daar zeer dankbaar voor. Hij ruste in vrede.

(Op de groepsfoto, genomen in Eindhoven rond 2004, staat Jan helemaal rechts op de trap.)

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!