Bijzondere bestuursvergadering

Op 30 september was het bestuur van stichting NCAD weer bij elkaar voor een vergadering. Bijzonder was dit keer dat bestuurslid (en mede-oprichter) Gijs Mom aanwezig was. Gijs is al sinds de oprichting in december 1997 bestuurslid van het NCAD (!) maar is de laatste jaren niet meer bij de vergaderingen aanwezig geweest omdat hij niet in Nederland was. Gijs woont al jaren in Spanje maar dit keer was hij weer even over en kon hij de vergadering wel bijwonen.

Overigens is centrummanager Fons Alkemade begonnen met de inventarisatie van de Collectie Gijs Mom bij het NCAD: een zeer grote collectie documentatie (veelal in rode mappen) over vrijwel elk thema dat met mobiliteit en de auto te maken heeft.

Op de groepsfoto staat Gijs Mom helemaal links. Verder vlnr: Willem Posthumus Meyjes, Leon Zijlmans, Wim Oude Weernink, Lambert van der Meulen en Pim van de Werd (Marc van Doorne was helaas verhinderd).

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!