Twee beurzen in één weekend: Rosmalen

Op 24 en 25 september vond voor het eerst sinds 2019 weer de Volvo Klassieker Beurs plaats, in het Autotron in Rosmalen. Voor het NCAD was dit de eerste keer en we zijn de organisatie van de beurs dankbaar voor het aanbod.

De wereld van de Volvo-liefhebbers bleek groot en gevarieerd. Hoewel ook Saab op het affiche van de beurs te zien was, was het aanbod op Saab-gebied nogal beperkt. Maar het NCAD had in elk geval ook van dit merk een flinke hoeveelheid dubbel materiaal meegenomen: brochures, boeken, persfoto’s. En daar was ook zeker belangstelling voor.

Buiten de beurzen om bieden wij trouwens het hele jaar door een groot deel van onze dubbelen aan via onze webshop: www.ncadshop.nl. Langskomen in Helmond om te neuzen in onze kasten met dubbel materiaal is ook mogelijk, op afspraak.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!