Bezoek uit België

Op 20 juni mochten wij een vierkoppige delegatie uit België ontvangen. Alle vier de heren zijn al jaren betrokken bij de BEHVA en/of de RVVCB. De BEHVA (voorheen BFOV) is de Belgische pendant van de Nederlandse FEHAC: een nationale federatie voor clubs voor eigenaren van historische voertuigen. De Royal Veteran Car Club Belgium is al vele jaren dé plek voor eigenaren van echt oude auto’s. 

Beide organisaties worstelen al een tijd met de vraag: wat te doen met de documentatiecollectie. Met centrummanager Fons Alkemade hebben de heren ervaringen rond het beheer en de ontsluiting van documentatie en vooral ook over de plussen en minnen van het digitaliseren (scannen) gesproken. 

Op de foto van links naar rechts: Peeter Henning, Thierry Téchy, Luc Rijckaert, Fons Alkemade en Guy Mahy.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!