Eindelijk weer op de autodocumentatiebeurs

Op 21 mei was het dan eindelijk weer zover. Voor het eerst sinds het uitbreken van de pandemie was er weer de oude vertrouwde autodocumentatiebeurs. De locatie was wel nieuw: voorheen was dit Eerde (en daarvoor Vught), nu kwamen we bijeen in Haaren (bij Tilburg).

Het NCAD had dit keer vooral boeken meegenomen. Heel veel hebben we er helaas niet verkocht maar het was sowieso goed dat er weer een beurs was waar iedereen elkaar weer kon ontmoeten en kon bijpraten. En voor het vergroten van onze naamsbekendheid was het natuurlijk ook goed.

Op termijn zullen onze boeken ook verschijnen op onze nieuwe webshop: www.ncadshop.nl. Vooralsnog staan daar vooral onze dubbele brochures op, inmiddels ruim 1100.

Hartelijk dank Fred Korthals en Jeroen Branderhorst voor de organisatie.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!