MG speurders op bezoek

Op 17 mei waren Jan Mimpen (links op de foto) en Huib Bruijstens op bezoek bij het NCAD. Beide zijn lid van de MG T-type & Prewar Owners Holland en meer dan gemiddeld geïnteresseerd in de MG TD. 

In het boek ‘De geheimen van het autostuur’ van Henk Peppink uit 1954 (Peppink was jarenlang redacteur bij de ANWB) staan heel veel foto’s om allerlei verkeerssituaties uit te leggen. Op een aantal van die foto’s is een MG TD met Nederlands kenteken te zien. 

De heren weten dat deze auto toebehoorde aan garage Bolland in Den Haag die de auto vermoedelijk aan de ANWB had uitgeleend. Maar wat zij nu proberen uit te vinden is wat het chassisnummer van deze auto was en of de auto nog bestaat.

Bladerend in onze jaargangen van de Autokampioen kwamen ze daar helaas nog niet achter maar wie weet wat zij nog tegenkomen.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!