Primeur voor het NCAD: een grote groep clubleden (van de EEEC) op bezoek

Zoals iedereen die onze berichten volgt kan zien, hebben wij regelmatig bezoekers over de vloer. Maar het bezoek dat op 9 juni langskwam in Helmond was toch even andere koek voor ons. Maar liefst 15 leden van de Enige Echte Eenden Club hadden zich aangemeld voor een excursie waartoe het initiatief was genomen door Robert Kaag. Robert is al jaren een goede bekende van het NCAD door het scanwerk dat het NCAD voor de club uitvoert.

Van te voren hadden wij een programma opgesteld waarbij de grote groep werd opgesplitst in drie groepen die telkens rouleerden naar een ander onderdeel: een kijkje in onze Leeszaal en Kantoor, een kijkje in ons Depot en een (moeilijke) quiz over de 2CV. Het was nog spannend hoe alles zou uitpakken maar na ongeveer twee uur zat iedereen tevreden aan de lunch in het restaurant van de Automotive Campus.

Daarna sprak Pieter Rahusen van de Campus de EEEC-ers nog even toe en maakte centrummanager Fons Alkemade de winnende groep van de quiz bekend. Daarna ging de Eenden-liefhebbers door naar het DAF Museum in Eindhoven.

(met dank aan Hans van Hoof en Irene Doorenbos voor de foto’s)

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!