Een geslaagde beurs in het Autotron

Op 4 en 5 november was het NCAD aanwezig op de Autotron Classics beurs in Rosmalen. Dit keer hadden we veel boeken meegenomen uit de categorie ‘leuke boeken maar ze worden veel aangeboden en ze moeten nodig eens uit onze dubbelenkast verdwijnen’. Daarom mochten deze boeken voor 2,50 euro weg. En dat sloeg gelukkig goed aan bij het publiek. Verder hadden we, uiteraard, ook weer onze bakken met folders en foto’s meegenomen, en onze dozen waarin diverse documenten die met één merk te maken hebben. Ook daar konden we menigeen blij mee maken.

Ook belangrijk was natuurlijk het ontmoeten van oude bekenden en mensen die ons nog niet kenden. Op de foto’s onze vrijwilligers Christ van den Acker (in blauw colbert) en Boudewijn Custers (in grijze trui) in actie.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!