Martin van der Zeeuw op bezoek

Op 2 november was (ook) de bekende autojournalist Martin van der Zeeuw in Helmond op bezoek. Martin schrijft onder andere in De Auto/Carros en heeft de afgelopen jaren af en toe over autodocumentatie geschreven en daarbij het NCAD genoemd. Het werd dus tijd voor een bezoek en zoals de foto misschien wel laat zien: hij heeft ervan genoten. Zeker nadat hij in onze rolkast met Nederlandse importeursbladen het blad van Alfa Romeo Nederland ontdekte.

Op zijn eigen LinkedIn pagina schrijft hij daarover:

“Hoewel ik mij voorgenomen had om overal met mijn tengels af te blijven, plukte ik een exemplaar van ‘Quadrifoglio’ uit de kast. Naast het schrijven voor Carros Magazine hield ik me midden jaren negentig ook bezig met tekst en eindredactie van dit door destijds Fiat Auto Nederland (nu Stellantis Nederland BV) uitgegeven relatieblad van Alfa Romeo. Het werd geproduceerd door ‘onze’ uitgeverij Wereld op Wielen Productions en er stonden enkele van mijn vroegste artikelen als professioneel autojournalist in. ‘Wie schrijft, die blijft’ is een bekend gezegde, en het is dus eervol, maar toch ook een beetje apart als je je eigen artikelen in een archief terugvindt.”

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!