NCAD presentatie bij de KNAC

Op zaterdag 17 december vond de jaarlijkse KNAC Vriendenbijeenkomst voor aangesloten merken- en algemene klassiekerclubs plaats in Van de Valk Vianen. Daar werd niet alleen over de opzet van komende vrijwillige klassiekerinspectie en de KNAC enquête gesproken, maar ook werd door Wim Oude Weernink, als voorzitter van het NCAD, een presentatie gehouden over het digitaliseren van autodocumentatie. Van clubbladen, tot notulen, boeken en bestuursinformatie enz., waar het NCAD de merkenclubs in allerlei vorm, maar vooral het digitaal archiveren van dienst kan zijn. Voor velen die nog niet zo met het NCAD en met digitalisering bekend waren, was dit een eyeopener en biedt dit misschien mogelijkheden. 

Dat er veel interesse voor was, bleek ook wel uit de vragen tijdens en na de presentatie van de NCAD-voorzitter. Ook werden ter plaatse de NCAD flyers en aanvraagformulieren voor nadere informatie uitgedeeld en werden nuttige contacten gelegd door medebestuurslid van het NCAD Pim van de Werd. In samenwerking met de KNAC zal de NCAD ook zelf in 2023 de merkenclubs actief benaderen.

(op de foto: links KNAC-directeur Peter Staal en rechts Wim Oude Weernink)

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!