Een delegatie van Olyslager op bezoek

Op 18 november waren Harald Oosting en zijn collega’s Marc van ‘t Klooster en Tom Rensink op bezoek bij het NCAD. Harald (rechts op de foto) is directeur van het bedrijf Olyslager Organisation BV in Bunschoten. Dit bedrijf is een goede en oude bekende van het NCAD: al in de eerste jaren van ons bestaan (1998-2000) kwam een groot deel van de mede door oprichter Piet Olyslager bijeengebrachte verzameling autodocumentatie naar het NCAD, toen nog in Arnhem.


Wij zijn Olyslager, dat al jaren een grote rol speelt bij het leveren van data over smeermiddelen, niet alleen dankbaar voor het onderbrengen van deze collectie bij ons (die nog altijd een prominente plek inneemt) maar ook de al ruim twintig jaar durende steun, moreel en financieel.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!