Houd Autoweek Classics in de gaten

Op 9 september was Freek van Leeuwen op bezoek bij het NCAD. Freek is een oude bekende en hij heeft in het verleden autodocumentatie aan ons geschonken. We benijden hem want hij mag, tegen betaling, schrijven over oude auto’s en alles daaromheen. Freek is namelijk redacteur van Autoweek Classics. Daarin schrijft hij onder andere over autoboeken die hij in zijn eigen boekenkasten heeft staan; hij is dus een echte liefhebber van autodocumentatie!

Wij zijn vereerd dat later dit jaar een reportage over het NCAD in het blad van Freek zal verschijnen. Freeks verhaal, met foto’s van fotograaf Fons Klappe, wordt vast heel mooi en hopelijk wordt het NCAD hierdoor nog bekender.

Op de foto: Freek van Leeuwen en centrummanager Fons Alkemade.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!