Hoog FIVA-bezoek

Op 11 april mocht het NCAD, na enig uitstel vanwege corona, Tiddo Bresters begroeten op de Automotive Campus. Tiddo is sinds een paar jaar de president van de FIVA, de wereldwijde koepel van federaties van clubs voor bezitters van klassieke motorvoertuigen (in Nederland is dat de FEHAC). 

In 2021 sloot het NCAD een deal met de FIVA, mede dankzij Jos Theuns die een aantal jaren lid was van de Raad van Advies van het NCAD en inmiddels ook al weer jaren bestuurslid van de FIVA is. Met trots hebben wij inmiddels de FIVA plaquette naast onze ingang geschroefd.

Tiddo is overigens een oude bekende van het NCAD. Al rond het jaar 2000, toen het NCAD nog in Arnhem zat, schonk hij ons de Ford-Lincoln-Mercury catalogus uit de jaren 1930 die op de foto te zien is.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!