Bezoek van de Citroën ID/DS Club

Op 10 februari waren Richard Schmüll (rechts op de foto) en Corstiaan Sonneveld van de Citroën ID/DS Club op bezoek bij het NCAD in Helmond. Namens hun club, een van de grotere in ons land, kwamen de heren praten over de mogelijkheden die het NCAD kan bieden wat betreft het beheren en ontsluiten van archieven van externe partijen, zoals autoclubs. 

Op dit moment biedt het NCAD al onderdak aan het archief van de Pionier Automobielen Club (PAC). Tegen een jaarlijkse vergoeding zorgt het NCAD voor een veilige en toekomstbestendige plaatsing van de documentatie van een club en biedt de mogelijkheid aan clubleden (en anderen) om deze te raadplegen.

Uiteraard lieten wij de heren tijdens hun bezoek ook nog een blik werpen op de voor hen relevante brochures die ons eigen archief rijk is.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!