Bezoek van de directeur van de KNAC

Op 3 februari werden wij vereerd met een bezoek van Peter Eloy Staal, directeur van de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (anno 1898). Peter is een oude bekende want hij was ongeveer 18 jaar geleden directeur van het NCAD, toen nog in Eindhoven.

We hoefden Peter dan ook niet zo heel veel uit te leggen over het hoe en wat van het NCAD maar in die 18 jaar zijn we natuurlijk wel een stuk groter geworden. Bovendien is het NCAD in die jaren begonnen met scannen en het was onder andere daarover dat met Peter is gesproken. Wij hopen en verwachten dat KNAC en NCAD de komende jaren een vruchtbare samenwerking kunnen realiseren.

Op de foto links Peter Eloy Staal en rechts NCAD-voorzitter Wim Oude Weernink. Op de achtergrond onze kasten met autobladen en clubbladen. Daarbij uiteraard ook het blad De Auto (sinds 1904).

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!