Nieuwe vrijwilliger aan de slag

Op donderdag 29 februari konden wij een nieuwe vrijwilliger ontvangen. Jan Venema stak die dag de handen uit de mouwen voor onze afdeling Bedrijfsvoertuigen en ordende onder andere de bij ons aanwezige jaargangen van de bladen Truckstar en Trucks.

Jan is voor velen geen onbekende, onder meer door zijn actieve rol bij de Volvo Klassieker Vereniging. Daar heeft hij onder meer de documentatie van de club geordend en in kaart gebracht. Jan is een groot liefhebber van oude Volvo’s en een van zijn passies is het verzamelen van kentekens van bepaalde auto’s van dit merk die ooit in Nederland hebben rondgereden.

Wij zijn blij met weer een nieuwe vrijwilliger. Mede dankzij Jan Venema zal onze documentatie over vrachtwagen, bussen e.d. binnenkort weer op orde zijn. In het verleden werd deze documentatie bijgehouden door Armand Bastin. Deze was jarenlang actief bij het NCAD maar heeft zijn medewerking helaas moeten stopzetten.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!