Het NCAD zoekt een ‘boekhouder’

Per 1 januari is ons oud-bestuurslid Leon Zijlmans gestopt met het bijhouden van de financiële stromen binnen het NCAD. Wij zijn Leon heel dankbaar voor het vele werk dat hij verzet heeft om de ‘boekhoudkundige inrichting’ van het NCAD goed te funderen en te stroomlijnen.

Wij zoeken nu iemand die ervoor wil zorgen dat alle in- en uitgaande geldstromen bij het NCAD op de juiste manier in het boekhoudpakket Cash worden ingeboekt. Cash neemt onze nieuwe ‘boekhouder’ veel werk uit handen maar betalingen en inningen moeten nog wel worden ingetikt. Af en toe moet er ook een financieel overzicht worden gemaakt en eens per kwartaal moet de btw-aangifte worden gedaan; maar Cash biedt daarbij een helpende hand.

Wij zoeken iemand die onze stichting wil helpen met gemiddeld 2 uur vrijwilligerswerk per week. Dit werk kan volledig vanuit huis gedaan worden.

www.cash.nl

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!