De secretaris van de NSU Club op bezoek

Op 12 oktober kwam Henny Geenen langs op de Automotive Campus (die voor hem bijna op een steenworp van zijn huis ligt). Namens het bestuur van de NSU Club Nederland kwam hij van gedachten wisselen over mogelijke vormen van samenwerking tussen het NCAD en zijn club.

De NSU Club is al begonnen om de digitale nummers van zijn clubblad ter beschikking te stellen voor het digitale tijdschriftenarchief van het NCAD maar in de toekomst zijn er wellicht nog andere vormen van uitwisseling mogelijk.

Uiteraard lieten wij Henny iets zien van de verschillende NSU-documenten die zich in onze collecties bevinden. Daaronder een nummer van de brochure Goede start uit 1958 waarin zowel de auto’s als de motorfietsen van NSU werden aangeprezen.

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!