Een bevlogen auto- en kentekenliefhebber op bezoek

Op 9 juni was Erik van den Eijnden op bezoek. Erik heeft een brede belangstelling wat betreft auto’s. Hij is een groot fan en berijder van de Honda Jazz maar hij wilde bij ons ook onze documentatie van het Italiaanse merk Iso bekijken.

Erik is landelijk bekend als de man achter de Facebook-groep met de naam ONK. Dat staat voor ‘Oud Nederlands Kenteken’ en binnen deze groep, met al meer dan duizend leden, worden zeer regelmatig oude foto’s uitgewisseld waarop auto’s te zien zijn met een Nederlands kenteken ‘van Sidecode 1 tot en met Sidecode 3’.

We konden Erik verrassen met een publicatie uit 1961 in onze collectie: een uitgave waarop alle nieuwe kentekens in de provincie Zeeland uit die tijd te vinden waren. Privacy was toen nog een vrij onbekend verschijnsel…

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!