NCAD schenkt documentatie aan het Nederlands Transport Museum

Op 19 november was centrummanager Fons Alkemade in Nieuw-Vennep om daar, op symbolische wijze, een recente schenking van het NCAD te bekrachtigen. Dat gebeurde door het overhandigen van een van de geschonken boeken, een oud Duits boek over vliegtuigbouw, aan een van de voormannen van het Nederlands Transport Museum, Arno van der Holst (links op de foto).

In de loop der jaren heeft het NCAD boeken en tijdschriften gekregen die wel met transport maar niet met motorvoertuigen op de weg te maken hebben. Deze zijn in oktober door een ploeg van het NTM opgehaald in Helmond en worden de komende tijd ingevoerd in de documentatiecollectie van het museum.

Ook twee oudere scanners van het NCAD zijn aan het NTM geschonken (zie de blauwe koffers op de foto).

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!