Op bezoek bij een collega-documentatiecentrum in Italië

Op 17 oktober was centrummanager Fons Alkemade te gast in het indrukwekkende documentatiecentrum dat al ruim zestig jaar gehuisvest is in het beroemde automuseum in Turijn, dat tegenwoordig wordt aangeduid met Mauto.

Fons was ook in Turijn om deel te nemen aan de derde editie van European Conference for Autmotive History die na twee keer uitstel door de pandemie eindelijk kon plaatsvinden. Aangezien de conferentie in Mauto plaatsvond, was de stap naar het documentatiecentrum makkelijk gemaakt. 

Op de foto staat links Ilaria Pani, hoofd van het centrum. Zij heeft Fons ongeveer twee uur rondgeleid langs de kasten en uitleg gegeven over hoe men bij Mauto allerlei (praktische) zaken aanpakt. Een aangenaam en leerzaam bezoek aan een instelling waarmee het NCAD veel verwantschap heeft!

https://www.museoauto.com/…/the…/documentation-centre/

Translate / Vertaal »
error: Content is protected !!