Nieuws

Protest zone KNAC

Stichting Rotterdamse Klassiekers organiseert na een zeer succesvolle protestrit op 12 maart dwars door Rotterdam, nu een optocht langs de 4 grote steden. Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag. De route langs de vier grote steden is gekozen omdat juist daar al een milieuzone voor personenauto’s is of er op korte termijn één dreigt te komen.

 

Deelnemen kan op ieder moment. Deelnemers hoeven niet de hele route mee te rijden. Als de stoet Utrecht passeert mogen bezitters van oude auto’s aanhaken. De optocht moet een publieksvriendelijke actie moet worden en men is niet van plan om wegen te blokkeren.

KNAC directeur Peter Staal zal samen met VVD-kamerlid Barbara Visser, een fervent tegenstandster van milieuzones, ook deelnemen aan deze protestrit.

Route

De route van de protestrit op 3 april tegen de milieuzones in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag is inmiddels bekend. De route is onder voorbehoud en tijdstippen zijn vooralsnog bij benadering. De stopplaatsen moeten nog worden afgestemd met exploitanten. Eventuele wijzigingen worden gecommuniceerd via Facebook. De route zal op 3 april ook op de website van milieuzonerotterdam.nl te vinden/downloaden zijn.

Start: 11:00 (tijdstip zal niet wijzigen) Parkeerplaats De Vink aan de A20 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Finish: Ring Rotterdam aansluiting A13/A20. Vanaf dit punt is de rit ten einde.

Lees meer